Σχετικά με την UTC

Η UTC Διεθνείς Μεταφορές A.E. (U.T.C. International Transport S.A.) ιδρύθηκε το 2004, από έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη του χώρου της μεταφοράς εμπορευμάτων, πρωτοπορώντας στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών με πελατοκεντρική προσέγγιση, ταχύτητα, συνέπεια και αξιοπιστία.

Η πολυετής εμπειρία, η πολυπραγμοσύνη και η ευελιξία της στελεχιακής της ομάδας στον τομέα των διεθνών μεταφορών ειδικών φορτίων -από νωπά αλιεύματα και τρόφιμα μέχρι ανταλλακτικά για πλοία της ποντοπόρου ελληνικής ναυτιλίας, αλλά και αντικείμενα υψηλής αξίας, όπως έργα τέχνης και κοσμήματα- έχει καταστήσει την UTC ως εταιρεία-ηγέτη στον χώρο της μεταφοράς εμπορευμάτων. 

Απόδειξη της επιτυχημένης πορείας, των καινοτόμων υπηρεσιών, αλλά και της σταθερότητάς της είναι οι συνεχείς διακρίσεις, καθώς το 2020 κατέλαβε την 1η θέση μεταξύ των 10 πρώτων μεταφορικών εταιρειών-μελών της Διεθνούς Ένωσης Αεροπορικών Μεταφορών (ΙΑΤΑ) στην Ελλάδα. Έκτοτε, η UTC βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις της κατάταξης, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΙΑΤΑ, εδραιώνοντας τη θέση της στον τομέα των Μεταφορών και καταγράφοντας υψηλές επιδόσεις σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων της. 

Η εταιρεία δημιουργεί ένα ισχυρό πλαίσιο εμπιστοσύνης για τους πελάτες της, ανταποκρινόμενη, αποτελεσματικά, σε κάθε πρόκληση της εποχής και συνθήκη της αγοράς, με σταθερή ανάπτυξη και ανοδική πορεία.

 


Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία έχει την έδρα της στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Χάρη στην αγαστή συνεργασία με το σύνολο των αεροπορικών εταιρειών εξυπηρετεί απρόσκοπτα όλες τις ημέρες του χρόνου, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, εξασφαλίζοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να μεταφέρουν τα εμπορεύματά τους με ασφάλεια, οποιαδήποτε μέρα του χρόνου και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. 

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία προχωρά με βάση τις θεμελιώδεις αξίες που διέπουν τον αναπτυξιακό της σχεδιασμό, όσο και την καθημερινή της λειτουργία καλύπτοντας όλο το πεδίο του εφοδιασμού και των μεταφορών:

Αεροπορικές
Οδικές
Θαλάσσιες

Όραμα

Όραμα της UTC είναι να συνεχίσει να αποτελεί τόσο εταιρεία-πρότυπο, παρέχοντας στους πελάτες της αξιοπιστία, ταχύτητα και τεχνογνωσία, μέσω των υπηρεσιών της, όσο και ένα θεμελιώδη πυλώνα στήριξης, τον οποίο χρειάζεται ο κλάδος, ώστε να μετεξελιχθεί η Ελλάδα σε διαμετακομιστικό και εμπορικό κέντρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. 

Παράλληλα, η εταιρεία συνεχίζει να προσφέρει έργο υψηλής ποιότητας για τους πελάτες της, αποτελώντας ένα ισχυρό όπλο για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της χώρας. Ισχυρό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι μεταφέρει το 98% των νωπών αλιευμάτων από την Ελλάδα προς τις διεθνείς αγορές.

«Στόχος μας είναι η παροχή αποδοτικών και αποτελεσματικών υπηρεσιών στους πελάτες μας, αξιοποιώντας το παγκόσμιο δίκτυό μας, αλλά και την τεχνολογία, ώστε το ανθρώπινο δυναμικό μας να αναπτύσσει προηγμένες υπηρεσίες. Ταυτόχρονα, η εκπαίδευση, η συνεχής κατάρτιση και η ανάπτυξη του προσωπικού μας αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της αναπτυξιακής μας στρατηγικής» δηλώνει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της UTC, Ιωάννης Μίχος.


Πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν