Βραβεύσεις

Η αναπτυξιακή πολιτική και οι στρατηγικές συνεργασίες της UTC, την έχουν φέρει στις πρώτες θέσεις στον τομέα των Μεταφορών.

Απόδειξη της σταθερής πορείας της εταιρείας είναι τα βραβεία που κατακτά συστηματικά τα τελευταία χρόνια. Τα βραβεία αυτά αποτελούν σημαντικό αποτέλεσμα του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας και μια επάξια επιβράβευση για όλους. Αναλυτικά:

2024
Gold Award Top Export Service Gold Award Top Export Transportation Partner

Η εταιρεία απέσπασε δύο σημαντικές διακρίσεις στα Greek Exports Awards 2024. Ειδικότερα, η UTC έλαβε το βραβείο Gold στην κατηγορία «Top Export Service» και το αντίστοιχο βραβείο Gold στην κατηγορία «Top Export Transportation Partner». Η βράβευση έγινε την 26/04/2024 σε μια τελετή που διοργάνωσε η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την ethosEVENTS, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ, όπου διακρίθηκαν επιχειρήσεις του εξαγωγικού κλάδου για την επίδοσή τους, σε μία χρονιά με φόντο σημαντικές εξελίξεις σε γεωπολιτικό, ενεργειακό και οικονομικό επίπεδο.

2023
Diamonds of the Greek Economy 2023

Η εταιρεία UTC Διεθνείς Μεταφορές Α.Ε. διακρίθηκε ανάμεσα στα «διαμάντια» της ελληνικής οικονομίας και τιμήθηκε στον θεσμό των «Diamonds of the Greek Economy» που διοργανώθηκε την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023.

Τα «διαμάντια» της επιχειρηματικής αριστείας απονεμήθηκαν από τη «Ναυτεμπορική» σε 38 κορυφαίες επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς, οι οποίες κατάφεραν να ξεχωρίσουν το 2023, καταγράφοντας υψηλές επιδόσεις σε επίπεδο μεγεθών, επενδύσεων αλλά και απασχόλησης όπως προέκυψαν έπειτα από αξιολόγηση συγκεκριμένων κριτηρίων.

2023
“Ειδική Βράβευση” - 6ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών – ITC 2023

Στην εταιρεία UTC Διεθνείς Μεταφορές Α.Ε. απονεμήθηκε η “Ειδική Βράβευση” στο 6ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών – ITC 2023. Η εταιρεία διακρίθηκε για την ασφαλή και ταχεία αερομεταφορά πάσης φύσεως ευπαθών προϊόντων γεγονός που ενισχύει την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων και συμβάλλει στην αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας.

2023
Greek Business Champions

Η εταιρεία βραβεύτηκε για τη συνεισφορά της από τα βραβεία-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν με τίτλο «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», με το βραβείο «Greek Business Champions», για τις οικονομικές της επιδόσεις για το έτος 2021. Οι επιχειρήσεις που επιβραβεύτηκαν είχαν κύκλο εργασιών πάνω από 10.000.000 € και αύξηση μεγαλύτερη του 10%, τόσο στον κύκλο εργασιών, όσο και στα κέρδη προ φόρων.

2023
Gold Award Top Export Service Gold Award Top Export Transportation Partner

Η εταιρεία απέσπασε δύο σημαντικές διακρίσεις στα Greek Exports Awards 2023. Ειδικότερα, η UTC έλαβε το βραβείο Gold στην κατηγορία «Top Export Service» και το αντίστοιχο βραβείο Gold στην κατηγορία «Top Export Transportation Partner». Η βράβευση έγινε τον περασμένο Απρίλιο σε μια τελετή που διοργάνωσε η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με την ethosEvents, όπου διακρίθηκαν επιχειρήσεις του εξαγωγικού κλάδου για την επίδοσή τους, σε μία χρονιά με φόντο σημαντικές εξελίξεις σε γεωπολιτικό, ενεργειακό και οικονομικό επίπεδο.

2023
Top Cargo Agent

Σημαντική διάκριση απέσπασε η UTC από την αεροπορική εταιρεία Emirates, με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της UTC, Ιωάννη Μίχο να παραλαμβάνει σε ειδική τελετή που διοργανώθηκε στα γραφεία της Emirates, το βραβείο «Top Cargo Agent» για το οικονομικό έτος 2021-2022.

2021
Greek Business Champions

Η UTC βραβεύτηκε για τις οικονομικές της επιδόσεις τη δεκαετία 2010-2020 και τιμήθηκε για τη συνεισφορά της από τα βραβεία-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν με τίτλο «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας». Το brand της UTC βρέθηκε στη λίστα των «Greek Business Champions» της δεκαετίας. Πρόκειται για επιχειρήσεις που κατόρθωσαν να αυξήσουν ταυτόχρονα τον κύκλο εργασιών και τα κέρδη προ φόρων πάνω από 50%, συγκρίνοντας την οικονομική χρήση του 2010 με εκείνη του 2019.

2019
Βραβείο Καλύτερου Πελάτη στη διαχείριση ευπαθών φορτίων

Βραβείο «Καλύτερου Πελάτη στη διαχείριση ευπαθών φορτίων για το 2018» απέσπασε η UTC από την αεροπορική εταιρεία British Airways. Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Ιωάννης Μίχος. 

2013
Βραβείο Καλύτερου Πελάτη για το 2012

Η UTC έλαβε βραβείο «Καλύτερου Πελάτη για το 2012», από την αεροπορική εταιρεία British Airways.

Πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν