21 Απριλίου 2023
Δύο σημαντικές διακρίσεις για την U.T.C. INTERNATIONAL TRANSPORT S.A. στα φετινά GREEK EXPORTS AWARDS

Δύο νέες πολύ σημαντικές διακρίσεις στα GREEK EXPORTS AWARDS 2023 έρχονται να επιβραβεύσουν το όραμα της U.T.C. INTERNATIONAL TRANSPORT S.A. και τις διαρκείς υψηλές επιδόσεις της στην παροχή υπηρεσιών, που χαρακτηρίζουν τη μακρόχρονη πορεία της εταιρείας. 

Η UTC έλαβε το βραβείο GOLD στην κατηγορία “Τop Export Service” και το βραβείο GOLD στην κατηγορία “Top export transportation partner”. Η εταιρεία έχει αποσπάσει στο παρελθόν σημαντικές διεθνείς διακρίσεις, χάρη στην πολυετή εμπειρία και τη δυναμική που διαθέτει, γεγονός που την καθιστά ηγέτιδα στο χώρο της μεταφοράς ευπαθών φορτίων. Οι δύο αυτές διακρίσεις συνιστούν μία ακόμα αναγνώριση της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας στη μεταφορά εμπορευμάτων αεροπορικώς, γεγονός που την ξεχωρίζει στον τομέα των εξαγωγικών εταιρειών.    

Η εταιρεία UTC διαθέτει πολυετή εμπειρία και παραμένει ηγέτιδα στο χώρο της μεταφοράς ευπαθών φορτίων αεροπορικώς σε όλον τον κόσμο. Χαρακτηριστικά στοιχεία που την ξεχωρίζουν είναι η εξασφάλιση της αποστολής των εμπορευμάτων με ασφάλεια και ταχύτητα σε 24ωρη βάση,  365 μέρες το χρόνο.

Η βράβευση έγινε την Παρασκευή 21 Απριλίου, στο πλαίσιο των Greek Exports Forum & Awards, που διοργάνωσε η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την ethosEVENTS, όπου διακρίθηκαν επιχειρήσεις του εξαγωγικού κλάδου για την επίδοσή τους, σε μία χρονιά με φόντο σημαντικές εξελίξεις σε γεωπολιτικό, ενεργειακό και οικονομικό επίπεδο. 

Πηγή: Ημερησία