18 Ιουλίου 2022
Η Κιβωτός Του Κόσμου βράβευσε την UTC Διεθνείς Μεταφορές Α.Ε

Ο Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου» πραγματοποίησε – μετά από δύο χρόνια αποχής λόγω του κορωνοϊού – καλοκαιρινή γιορτή με τον τίτλο «Ειρήνη», την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022, στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών.

Στη γιορτή, που χαιρέτισε ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου π. Αντώνιος Παπανικολάου, παραβρέθησαν μεταξύ άλλων: η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Νίκος Αβραμίδης και ο Πρέσβης της Ουκρανίας Σεργίι Σουτένκο.

Η «Κιβωτός του Κόσμου» βράβευσε ιδιωτικές πρωτοβουλίες εταιρειών που στέκονται αρωγοί στο μακροχρόνιο και σημαντικό έργο του Οργανισμού. Με μεγάλη χαρά παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής της UTC Διεθνείς Μεταφορές Α.Ε., Ιωάννης Μίχος το βραβείο «ευγνωμοσύνης» από την Πρόεδρο της Κιβωτού, Πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, για την πολύτιμη προσφορά της εταιρείας, που μετρά σχεδόν δύο δεκαετίες ανάπτυξης και εξέλιξης στον χώρο των μεταφορών.

Η δωρεά, ύψους €50.000, μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της UTC «Με οδηγό την Αλληλεγγύη» αφορά την αγορά εννιαθέσιου βαν για τη μεταφορά των παιδιών, καθώς και ενός Ι.Χ. για τη μεταφορά των παιδιών σε γιατρούς και άλλες απαραίτητες δραστηριότητες.

Η συγκινητικά φορτισμένη εκδήλωση, που συμπεριλάμβανε θέατρο, τραγούδι και χορό ήταν αφιερωμένη στην «ειρήνη» με τη συμμετοχή των παιδιών της Κιβωτού, αλλά και παιδιών που φιλοξενεί ο Οργανισμός, σε όλα τα παραρτήματά του ανά την Ελλάδα, από την Ουκρανία.

Πηγή: Capital.gr