4 Δεκεμβρίου 2023
Η UTC στέκεται στο πλευρό της κοινωνίας με νέες σημαντικές δράσεις προσφοράς

Αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της για το κοινωνικό σύνολο, η UTC Διεθνείς Μεταφορές Α.Ε. ολοκλήρωσε δύο ακόμη σημαντικές πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και υποστήριξης.

Οι πρωτοβουλίες ολοκληρώθηκαν στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, οι οποίες αποτελούν έναν ιδιαίτερα δυναμικό τομέα δραστηριότητας της εταιρείας.

Η UTC πιστή στις δεσμεύσεις της απέναντι στην Κιβωτό του Κόσμου ολοκλήρωσε την δωρεά ενός οχήματος τύπου βαν, με 9 θέσεις, προκειμένου να διευκολύνει τις καθημερινές ομαδικές μετακινήσεις που πραγματοποιεί η οργάνωση στην Κόνιτσα.

Παράλληλα, σε συνέχεια της χρηματοδότησης της εταιρείας προς την Κιβωτό του Κόσμου, ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση των συνολικά 5 σπιτιών στη Δομή της Χίου, ώστε να φιλοξενηθούν εκεί με ασφάλεια οικογένειες προσφύγων από την Ουκρανία, που επλήγησαν από τον πόλεμο.

Στη φιλοσοφία της UTC κυριαρχεί η αντίληψη πως ο αναπτυξιακός σχεδιασμός μιας επιχείρησης οφείλει να είναι αλληλένδετος με την κοινωνική ευαισθησία και την προσφορά και αυτό είναι κάτι που το αποδεικνύει με πράξεις, φροντίζοντας συνεχώς με τις δράσεις της να δίνει το «παρών» σε σημαντικά ζητήματα τα οποία αφορούν στην κοινωνία.

https://www.naftemporiki.gr/finance/economy/1542609/i-utc-steketai-sto-pleyro-tis-koinonias-me-nees-simantikes-draseis-prosforas/