Με μια ματιά

Είμαστε υπεύθυνοι για την άμεση και αξιόπιστη μεταφορά των προϊόντων, ανταποκρινόμενοι σε κάθε πρόκληση, κάθε ημέρα, κάθε ώρα

Η UTC παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εφοδιασμού και μεταφορών, κυρίως αεροπορικών αλλά και οδικών και θαλάσσιων, διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία. Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει ένα πλήρες φάσμα εξατομικευμένων και καινοτόμων λύσεων υψηλών προτύπων, διασφαλίζοντας τις ανάγκες των πελατών της από τις αποθηκεύσεις, τις ειδικές συσκευασίες, τις διανομές μέχρι τους εκτελωνισμούς, τις ασφάλειες φορτίου και την παρακολούθηση των μεταφερόμενων προϊόντων.

Η UTC ειδικεύεται σε
με πελάτες σε

Η UTC ειδικεύεται σε 11 διαφορετικούς τομείς μεταφορών σε όλα τα στάδιά τους, μεταφέροντας τα προϊόντα εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε 18 διαφορετικούς κλάδους, σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Από τους πρώτους τομείς στους οποίους κυριάρχησε η εταιρεία και στον οποίο σήμερα καλύπτει το 98% των αποστολών είναι τα νωπά αλιεύματα και ακολουθούν με σταθερά υψηλά ποσοστά και οι υπόλοιπες κατηγορίες, όπως είναι η αποστολή ανταλλακτικών για τα πλοία της ποντοπόρου ελληνικής ναυτιλίας ανά τον κόσμο, η συσκευασία και μεταφορά έργων τέχνης, καθώς και η αεροπορική αποστολή κοσμημάτων και πολύτιμων λίθων υψηλής αξίας, αλλά και τα κατοικίδια ζώα. Χαρακτηριστικό της αξιοσημείωτης παρουσίας της στο εξωτερικό, αλλά και του ηγετικού ρόλου που κατέχει, είναι οι ισχυρές επιδόσεις της το οικονομικό έτος 2022, καθώς η UTC μετέφερε πάνω από 10 εκατ. κιλά εμπορεύματα (περί τα 754.000 δέματα) σε πάνω από 50 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Υπηρεσίες
Πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν