22 Δεκεμβρίου 2023
Σημαντική διάκριση στον θεσμό "Diamonds of the Greek Economy" για την UTC Διεθνείς Μεταφορές Α.Ε.

Η εταιρεία UTC Διεθνείς Μεταφορές Α.Ε. διακρίθηκε ανάμεσα στα “διαμάντια” της ελληνικής οικονομίας και τιμήθηκε στον θεσμό των “Diamonds of the Greek Economy” που διοργανώθηκε την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023.

Τα “διαμάντια” της επιχειρηματικής αριστείας απονεμήθηκαν από τη “Ναυτεμπορική” σε 38 κορυφαίες επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς, οι οποίες κατάφεραν να ξεχωρίσουν το 2023, καταγράφοντας υψηλές επιδόσεις σε επίπεδο μεγεθών, επενδύσεων αλλά και απασχόλησης όπως προέκυψαν έπειτα από αξιολόγηση συγκεκριμένων κριτηρίων.

Στη μεγάλη γιορτή του επιχειρείν που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στην οποία τιμήθηκαν οι επιχειρήσεις που διέπρεψαν το 2023, το “παρών” έδωσαν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος άνοιξε και την τελετή απονομής, υψηλόβαθμα στελέχη της επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας, καθώς και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων.

 

Το βραβείο για την UTC Διεθνείς Μεταφορές Α.Ε., παρέλαβε η κ. Όλγα Αργυροπούλου, Finance Manager-Coordinator, η οποία δήλωσε: “Η ξεχωριστή αυτή τιμητική διάκριση μας δίνει επιπλέον ώθηση ώστε να προχωρήσουμε με συνέπεια στην επίτευξη των στόχων μας: τη διαρκή εξέλιξη του προσωπικού μας, την παροχή όλο και πιο αποδοτικών και αποτελεσματικών υπηρεσιών στους πελάτες μας, την περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας μας στην αγορά καθώς και τη συμβολή μας στην επίλυση κοινωνικών θεμάτων, μέσω του προγράμματός μας ΕΚΕ “Με Οδηγό την Αλληλεγγύη”, προκειμένου να συνεχίσουμε να αποτελούμε μία εταιρεία-πρότυπο.

https://www.capital.gr/epixeiriseis/3757282/simantiki-diakrisi-ston-thesmo-diamonds-of-the-greek-economy-gia-tin-utc-diethneis-metafores-a-e/